search instagram arrow-down
Tuukka Kylmälahti

Sielun Peilin Päiväkirja

Sunnuntai 17.2.2019

Huomenta komistus! Ohoh, onpas sulla tukka sekaisin. Huomasitko et sulla valuu hammastahnaa suupielestä ja mitkä noi punaiset joet on, jotka virtaa sun silmissä? Oliskohan syytä pestä naama ja mennä vaikka kylmään suihkuun? Mutta miksi sä silti hymyilet noilla vinoilla hampaillas ja laulat nuotin vierestä ilosointua ja keikutat persettä alasti. Mistä tuo puhdas onnentunne tulee? Nyt pitää vähän miettiä ja palata ajassa taaksepäin…

Lauantai 14.7.2018

Hohhoijaa, huomenta.. Sieltä sä taas laahustat. Hädin tuskin nään sua koska oon niin likainen ja hämähäkin seitin peitossa. Et oo puhdistanut mua, koska et uskalla katsoa muhun. Muistatko kun hajosin, muistatko itsesi? Sirpaleista mut hiljalleen kokosit, rikkinäisenä ja rumana näit mut, epäonnistuneena. Miks taas lattialle romahdat, miksei kyynelten virta lopu. Antaisit mun auttaa, näkemään itsesi, ei haurasta kuortasi, vaan vahvan sisimpäsi. Taas sun selkäsi loittonee, hartiat lysyssä, leuka rinnassa laahustat pois.

Maanantai 17.9.2018

Missä sä olet? En nää mitään kaiken tän paskan takaa. Mä tiedän että sä olet siellä, mä tunnen sun tuskan ja ikävän. Mä tiedän ettet saa nukutuksi, tiedän että oot masentunut. Miksen voi tehdä mitään? Mikä toisi sut lähemmäksi mua? Huudat, itket, lyyhistyt ja meet aina vaan kauemmaksi musta. Älä anna itses vajota liian syvälle, muista että sulla on hyvä elämä, vaikka nyt tuntuukin pahalta. Mistä tulisi se valonpilkahdus, mikä saisi sun jalat kantamaan? Tule takaisin, mulla on ikävä sua.

Perjantai 16.11.2018

No heiheihei, kukas se siellä taas. Kiitos kun putsasit mut, oli jo aikakin! Anteeks mitä sanoit, ai että hyvännäköinenkö? Noh noh, tässähän ihan punastuu. Mutta onpa mukava nähdä sut taas, katsoa sua silmiin, nähdä pintaa syvemmälle. Meinasitko että natsaa tänään? Ai lähet vaan pitämään hauskaa ja nauttimaan? Nojoo niin mäkin uskon sattumaan, mut ei se haittaa vaikka olis vähän pilkettä silmäkulmassa! Ylpeänä katson loittonevaa ryhdikästä, leuka pystyssä tanssahdellen etenevää hahmoa. Näen itseni sinussa ja olen onnellinen hetken.

Keskiviikko 9.1.2019

Nousisit jo ylös, tulisit jo pois sieltä suihkusta. Vesihöyry peittää mut, niin kuin sumu peittää sun mielesi. Kuin olisit limbossa, et tunne iloa, et surua, et mitään. Stressi peittää kaiken alleen. Miks maaliviiva ei lähene, vaikka juokset täysiä, miksi myrsky ei laannu vaikka huudat sille pää punaisena? Mä tiedän että nyt on mennyt perseelleen, mutta antaisit mun auttaa sua. Mä olen täällä, kunhan vain muistaisit pysähtyä, niin voisit taas nähdä mut.

Maanantai 18.2.2019

…No tulithan sä takaisin. Väsyneenä mutta onnellisena katsot mua. Seisot siinä alasti mun edessä, sekä fyysisesti että henkisesti. Miten komea ja kaunis sä oletkin, vahva ja rohkea. Puhdistit ja kiillotit mut, jotta näkisit mut täysin. Mä olen ehjä taas, olo on kevyt ja vapaa. Tai ehkä mussa pieni särö on, mutta silti oon kokonainen. Katsot muhun uudestaan ja uudestaan, et näe kuortasi vaan sisimpäsi, minut. Oot itsenäinen, itsevarma, tietoisempi itsestäsi enemmän kuin koskaan ennen. Rakastat mua taas. Kiitos.

Rakkaudella

Sielusi Peili

This entry was posted in Tunteet.

2 comments on “Sielun Peilin Päiväkirja

 1. F sanoo:

  Tuuli tuntuu kääntyneen. Olkoon se lämmin ja pitkälle tulevaisuuteen kantava myötätuuli. Hyvää jatkoa toivoen:
  -Föli

  Liked by 1 henkilö

  1. Tuukka sanoo:

   Kiitos samoin! Ja vaikka tuulen suunta muuttuisi tai tulisi vastaan hurrikaani, niin luultavasti ne on kevyempää ottaa vastaan 🙂

   Tykkää

Vastaa
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: