search instagram arrow-down
Tuukka Kylmälahti

Hetken Hetkessä

Mielen tivoli, kummitustalo, menneisyydeen haamut, sammunut valo. Kaipaan sinua, lapsuuden minä, kunpa saisinkin otteen, saman sielun poltteen. Mutta mennyt ja tuleva, pöytää täyttää, möykky sisällä, miehen limboon köyttää. Mikä siis on, kysy vaan, kuka tietää, mut painostamista on vaikea sietää.

Yritä, suorita, näin se homma käy, ei valintaa oikeaa reitillä näy. Kaikkea on, mut mikään ei riitä, jotain puuttuu, tahdon lisää, se siitä. Missä tunteeni on, kertokaa nyt saatana, vaistot ei auta, on vastaus nyt saatava. Ostetaan risukasaan yksi valonsäde, heitän setelitukun, silti labyrinttiin hukun, ei reilut säännöt tähän peliin päde.

Kroppa työssä, mieli yössä, usvaan kuljen, maailman suljen. Miks mieltä tähän en saada voi, mihin aika ruumiin ankkuroi. Läsnäolon voima, mistä sinut löydän, en mistään kai, kunnes putsaan tämän pöydän. Ehkä sydämen sykkeen voin joskus taas tuntea, kaiken paskan suodattaa, kyyneleen vuodattaa. Vaikka hätää ei ole, ei tarvita lanssia, niin toivoisin vaan, et voisin hetkessä tanssia.

On hetkiä jolloin suksi ei luista, vituttaa kaikki, tippuu lehdetkin puista. Harmaa taivas ja loskainen maa, mielen syöksylaskuun saa. Mut odota vain, älä luovuta vielä, koita pysyä tiellä, onni odottaa siellä. Älä mennyttä sure, se tehty jo on, älä virhettä toista, vaan hammasta pure. Tulevaisuus saattaa haaveita antaa, vaan on ennustajan taakkaa raskasta kantaa. Oli synkkää tai kirkasta tiedän mä sen, kun hetkessä elän, petyn vähiten.

Jos eilisen tuskan sä tahdot muuttaa, jotta parempi huominen vihdoin koittaa, niin ystävä kallis, sun ensin täytyy tämä päivä voittaa. Peiliin katso, sielusi nää, ole rehellinen, myrskyä seuraa poutainen sää. Ei runot maailmaa pelasta, ei riimit mieltä paranna, mut toivon että siltikin, hetken elit hetkessä, niin kuin minäkin.

 

Rauhaa ja rakkautta

This entry was posted in Tunteet.
Vastaa
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: