search instagram arrow-down
Tuukka Kylmälahti

Seksiviikko

Se lähtee katseesta, pilkkeestä silmäkulmassa. Se kuumottaa, aiheuttaa kylmiä väreitä, nostattaa karvat pystyyn. Se saa ympäröivän maailman katoamaan ympäriltä, olon kuin ilmapallolla, joka on puhallettu niin täyteen että se on räjähtämäisillään. Tuntuu kuin koko vartalo olisi ladattu salaman iskulla. Silmät loistaen, kroppa täristen, todellisuuden hämärtyessä toisen pienikin kosketus saa galaksit räjähtämään. Se on niin voimakasta, että se lamauttaa ja pyörryttää, happi loppuu. Silti se saa hymyilemään, nauramaan, haluamaan lisää. Siitä puhuminen on noloa ja epäsovinnaista, se kun ei ole luonnollinen asia ollenkaan, vaan vastenmielistä ja kamalaa. Syntiäkin se voi olla, hävetä sitä pitää ja katua. Syyllisyyden tuskissani siitä kirjoitan hymyn virne kasvoillani, huultani purren. Hyi olkoon! Mutta kun en muuta keksi, niin olkoot sitten aiheena seksi.

Oletko koskaan pelannut Afrikantähteä? Siinä seikkaillaan etsien aarteita. On eri kulkumuotoja ja koskaan et tiedä minkä aarteen löydät. Välillä tulee tyhjä arpa eikä onnista, pahimmillaan rosvo vie tuhkatkin pesästä. Hiljalleen etsien ja kiertäen oppii mitä salaisuuksia manner pitää itsessään. Joskus voi käydä niin hyvin, että se kirkkain aarre löytyy nopeastikin, sen jälkeen kaikki muu on plussaa.

Seksi ei ole peliä, mutta se voi olla mitä hauskinta ja ihaninta leikkiä. Kahden ihmisen kesken se on kuin uudella mantereella seikkailua. Tutustutaan toisen vartaloon ja mieleen, siihen mistä nautitaan tai mistä ei tykätä ollenkaan. Keinoja on monia, niin kuin kulkumuotojakin. Olkoot se hiljaa kokeillen tai himon sokaisemina, täysin tunteen vietävinä antautuen, on se ihanaa ja hauskaa. Saa hymyillä ja nauraa, miksei itkeäkin, mutta vakavaa sen ei tarvitse olla, ei olla kuitenkaan hautajaisissa vaan ihmemaassa. Epäonnistuminen on normaalia elämän joka osa-alueella, miksei siis seksissäkin? Ei sitä tarvitse pelätä tai hävetä. Harva meistä on seppä syntyessään. Ensin tutkitaan sitten hutkitaan, opiskele, ota selvää. Uusi ihminen ja uusi vartalo on aina uusi mysteeri, joka pitää selvittää. Joskus se jännittää niin, että tuntuu kuin olisi halvaantunut. Mitä sitten? Eikö se ole vain hieno asia, kertoo sen merkityksestä. Kunnioitus toista kohtaan on kaikista tärkeintä. Jokaisella on avain oman kehonsa lukkoon ja ilman sitä ei sinne ole menemistä.

Seksistä ei kannata, vaan siitä suorastaan pitää puhua. Kannattaako sitä suunnitella liikaa, en usko, mutta kertoa toiselle avoimesti tunteensa seksin suhteen. Silloin oppii tuntemaan toista jo ennen kuin pannaan menemään. Varmaan suurin osa ihmisistä tietää mikä sytyttää tai mikä taas latistaa tunnelman välittömästi, miksei niistä voisi kertoa. Omia halujaan ei voi pakottaa toiselle, mutta ehdottaa voi ja keskustella asiasta. Haaveet uuden kokeilusta saattaa tuntua nololta, hävettää haluta semmoisia asioita. Ja paskanmarjat sanon minä. Jokainen tekee asiat tavallaan, vaikka pelkässä lähetyssaarnaajassa, mutta jos antaa mahdollisuuden niin saattaa huomata, että seksi on täynnä erilaisia upeita ulottuvuuksia. Haha, karvat nousee pystyyn ja naurattaa kun tästä on niin huikeeta kirjoittaa. Vaihdetaan kappaletta, ettei lähde mopo käsistä.

Toisen kunnioitus ja seksistä puhuminen on tärkeitä asioita, mutta sitten se tärkein kun päästään asiaan, Intohimo ja tunteet. Sanokoot kuka mitä tahansa, niin seksi ei todellakaan ole suoritus, vaan fyysistä ja ennen kaikkea henkistä mielihyvää. Mitä kauemmin on saman kumppanin kanssa, mitä enemmän toisesta välittää, sitä paremmaksi seksikin muuttuu. Pelkkä katse toiseen riittää kertomaan, että haluaa toista enemmän kuin mitään. Seksin aikana vartaloiden lisäksi myös sielut kietoutuvat toisiinsa. Omien halujen tyydyttäminen ei ole niin tärkeää, vaan se että voi lennättää kumppaninsa taivaisiin. Lopputulos ei ratkaise, vaan matka, jonka aikana tuntee kuuluvansa yhteen toisen kanssa, henkisesti ja fyysisesti.

Mun mielestä seksi on aivan sairaan kivaa ja hauskaa. En ymmärrä miksei siitä voisi puhua ja sanoa tykkäävänsä siitä, harrastaakin sitä jopa joskus. Jos on rehellinen ja kunnioittava toista kohtaan, niin antaa mennä vaan. Jokainen toki tavallaan ja sitäkin on kunnioitettava ihan yhtä lailla. Musta on kiva katsoa toista himokkaasti silmiin, hymyillä ja nauraa, seikkailla mantereella uteliaana, löytää uusia ulottuvuuksia, epäonnistua, nauraa sillekin, EHKÄ. Se kaikki on osa mua ja niin kuuluu ollakin, enkä varmasti aio hävetä sitä yhtään. Huikeen muikeeta seks.. eikun keskiviikkoa!

Rauhaa ja rakkautta

This entry was posted in Tunteet.

2 comments on “Seksiviikko

 1. Anne-Maaret Jokinen sanoo:

  Puhut asiaa ja niin totta 😊💕

  Liked by 1 henkilö

 2. Nimetön sanoo:

  Moi Tuukka. Tunteellinen mies.
  Kaksi artikkelia luin ja pakko kirjoittaa sulle.

  Sun laisia kaivataan enemmän, ainakin minun mielestäni.
  Olen niin täynnä life style- blokeja että ihan yököttää se teennäisyys.

  Kiitos näistä. Hyvä mies.
  Jaana

  Liked by 1 henkilö

Vastaa
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: